EREDIVISIE VOETBALPOULE


Binnenkort start de Eredivisie 2017/2018 en na het seizoen dat Feyenoord kampioen werd beginnen alle clubs weer met nul punten en is de grote vraag wie er dit seizoen kampioen gaat worden? Op internet zijn er vele voetbalpoules te vinden waar jij de uitslagen van de Eredivisie wedstrijden kunt voorspellen. Je speelt dan tegen andere spelers en het doel is om zoveel mogelijk punten te behalen en zo hoog mogelijk te eindigen in de ranglijst! Een van de meest populaire voetbalpoule websites is intikkertje.nl.

INTIKKERTJE VOETBALPOULE
Op deze gratis website kun je je eenvoudig aanmelden en direct na aanmelding kun je beginnen met het voorspellen van de wedstrijden. Daarnaast kun je bij elke wedstrijd ook zien welke uitslagen de andere deelnemers het meest hebben voorspeld. Hier kun je je strategie op aanpassen of als je geen idee hebt wat de uitslag zal zijn kun je hier je voorspelling op baseren. Erg handig!

Wat ook leuk is aan deze voetbalpoule is dat je een eigen vriendenpoule kunt aanmaken. Je verzint een leuke naam voor je eigen poule en vervolgens kun je je vrienden, familie en collega’s uitnodigen. Een erg populaire functionaliteit want niks is leuker dan samen met je vrienden te strijden om de eer wie nu echt het meest verstand van voetbal heeft.

Je kunt spelen om de eer maar er zijn ook hele mooie prijzen te winnen op deze website zoals 1.000 euro, een Belgisch bierweekend voor twee personen, een luxe Efteling arrangement met hotelovernachting voor twee personen, een lunch bij de enige echte Jamie Oliver voor twee personen en zelfs een rondleiding voor vier personen in het mooiste stadion van Nederland: de Kuip!

Kortom: ben jij gek op voetbal en wil jij het kijken naar en het beleven van de Eredivisie nog spannender maken, meld je dan hier aan bij de leukste voetbalpoule van Nederland.

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.