De mooiste voetbalshirts van de afgelopen jaren

De afgelopen jaren hebben we kunnen genieten van een aantal prachtige voetbalshirt designs van over de hele wereld. Zowel Nike als Adidas hebben behoorlijk hun best gedaan om mooie shirts te ontwikkelen en wij kozen voor jou enkele fantastische ontwerpen die we hieronder beschrijven.

De Franse kampioen van 2014/2015 speelt in het nieuwe seizoen met een prachtig design voetbalshirt. Het shirt is gemaakt door Nike, waarvan het logo duidelijk te zien is op de borst. De opvallende rode verticale lijn op het shirt geeft dit Paris Saint Germain tenue nét dat beetje extra ten opzichte van vorig jaar. Op de schouders is een extra donkerblauwe tint te zien, dat het shirt nog meer ‘kleur’ geeft.

PSG shirt 15/16

Bent u specifiek op zoek naar het shirt van Zlatan ‘Ibra’ Ibrahimovic? Dan kunt u het voetbalshirt bestellen met zijn naam op de achterkant. Het shirt is voorzien van Dri-FIT, dat ervoor zorgt dat het shirt comfortabel gedragen kan worden tijdens het sporten. Zoals u gewend bent van Nike is het shirt van bijzonder goede kwaliteit.

Bayern München 15/16

Bayern München heeft voor het thuisshirt opnieuw gekozen voor de bekende fel rode kleur. Het door Adidas gemaakte voetbalshirt is gemaakt in twee verschillende kleuren rood en heeft een extra baan aan de onderkant van het shirt. Deze rand is voorzien van ruitjes motief met daarin de tekst FCB. Op de borst is zowel het logo van Bayern als van Adidas te zien, met shirtsponsor T-mobile prominent in beeld.

Bayern shirt 15/16 met Arjen Robben

Het Bayern shirt voor het seizoen 2015/2016 met Arjen Robben als bedrukking is nu online te koop. De Oranje international zal de komende jaren nog schitteren in het shirt van de Duitse Bundesliga Kampioen. Ook kunt u het shirt bestellen met Lewandowski op de rug of Ribéry.

AC Milan 15/16

Het voetbalshirt van AC Milan voor het seizoen van 2015 2016 is bekend! Het thuisshirt is nu online te bestellen. Milan heeft gekozen voor de traditionele rood zwarte strepen en het traditionele logo.

Met het voetbalshirt van AC Milan neemt de club haar fans mee terug in de tijd. Het welbekende logo van de club is vervangen voor het traditionele wit-rode logo, met daarboven de enige ster van de club. Het ontworpen shirt door Adidas heeft de rood met zwarte strepen weer terug en daar zijn de fans erg over te spreken!

Shirt Van Ginkel en De Jong van Milan

Nederlanders Marco van Ginkel en Nigel de Jong maken deel uit van de selectie van AC Milan. De shirts zijn te bestellen met bedrukking van deze Oranje-spelers. Daarnaast kunt u kiezen voor bedrukking van bijvoorbeeld Keisuke Honda, Stephan El Shaarawy of Jérémy Menéz.

 

LA GALAXY 15/16

De 34-jarige middenvelder speelde al sinds het seizoen 1997/1998 in het eerste elftal van Liverpool, maar begint in 2015 aan een nieuw avontuur in de major League Soccer. Los Angeles Galaxy heeft met Gerrard een wereldvoetballer van formaat binnengehaald. De verkoop van zijn voetbalshirt loopt dan ook bijzonder hard in Amerika.

Wit shirt met blauw/gele lijnen

Het LA Galaxy shirt 15/16 is geproduceerd door Adidas, wat duidelijk te zien is aan de blauwe strepen op de mouwen. Het merk heeft gekozen voor schuine strepen over de lengte van het shirt aan de voorkant. Op de linkerborst is het logo van Los Angeles Galaxy geplaatst, op de rechterborst het logo van Adidas. De onderkant van de mouwen bevatten gele en blauwe strepen. Het shirt is voorzien van een v-hals met een blauwe kleur.

PSV 15/16

De kersverse kampioen PSV speelt in het seizoen 15/16 weer in een nieuw flitsend shirt. De Eindhovenaren hebben een nieuwe kledingsponsor en dat is ook direct te merken in het design. Bekijk hier PSV shirt 15/16 hier.

PSV zal in seizoen 2015 2016 opnieuw zijn thuiswedstrijden spelen in het rood met wit gestreepte shirt. De Eindhovenaren werden afgelopen seizoen kampioen en spelen dus ook in de Champions League met dit thuisshirt. In november 2014 werd al bekend dat Umbro de nieuwe sponsor zou worden van de voetbalshirts van PSV. Daarmee nam de club na 20 jaar afscheid van Nike. Naast de kleding van deze regerend kampioen voorziet Umbro ook NAC van voetbalkleding. 

Meer Eindhovense accenten

Door de verandering van kledingsponsor heeft PSV het voor elkaar gekregen dat zij meer invloed hebben op de kleuren en het design van het thuisshirt voor 15/16. Zo werd het trainingsshirt van PSV 15/16 al eerder dit jaar bekend gemaakt. Het shirt is – zoals op de foto te zien – blauw met rode mouwen. Daarnaast heeft het uiteinde van het shirt een opvallend randje. Rode en blauwe strepen vormen het afgeronde design van het voetbalshirt. Het logo van zowel sponsor Umbro als PSV zijn op de borst duidelijk te zien, evenals het merk Philips.

Zelf een voetbalshirt kopen?

Wil je zelf een shirt kopen van dit nieuwe seizoen? Dat kan! Kies bijvoorbeeld voor het kopen van het Nederlands Elftal shirt en brul onze leeuwen naar de volgende ronde van de toernooien!

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.