De populairste voetbal trainingspakken

 

Dat het trainingspak de laatste jaren in opkomst is zie je overal terug in het straatbeeld. Kijk maar eens om je heen naar het aantal personen die in de meest stijlvolle trainingspakken langs lopen. Ongetwijfeld dat er tussen deze personen een groot aantal voetbalfans zit en dat is ook terug te zien in het aantal voetbal trainingspakken wat voorbijkomt. Het voetbal trainingspak wordt steeds meer gedragen door de meest fanatieke supporters maar wat is nou het populairste trainingspak op dit moment?

PSG trainingspak

Het meest populaire trainingspak is onmiskenbaar het trainingspak van de grootste club uit Parijs. Het PSG trainingspak verkoopt aan de lopende band en wordt breed gedragen door het Nederlandse publiek.

Real Madrid trainingspak

Het Real Madrid trainingspak is een goede nummer twee. Dat er veel Real Madrid supporters zijn is natuurlijk iedereen bekend en dat het prachtige witte Real Madrid trainingspak in trek is verbaasd ons dan ook geenszins.

Barcelona trainingspak

Net als de grote rivaal uit Madrid is het Barcelona trainingspak mateloos populair bij de voetbalfans. Wie wil er nou niet in hetzelfde trainingspak gezien worden als Messi, Suarez en Neymar? Met de Nederlandse invloeden die Barcelona door de jaren door heeft gekend zal het Barcelona trainingspak nog wel een tijde populair blijven.

Chelsea trainingspak

Het Chelsea trainingspak complementeert de top 3. Deze Londense club heeft sinds de aankoop van oligarch Roman Abramovich een flinke supportersgarde aan zich weten te binden. Daarnaast is het prachtige blauwe Chelsea trainingspak ook een ware lust voor het oog. Spelers als Hazard en Willian spelen wekelijks de sterren van de hemel in het Chelsea trainingspak.

Ajax trainingspak

Het Ajax trainingspak is ook extreem populair in Nederland. De club uit Amsterdam heeft een enorm aantal loyale fans die hun cluboutfit met trots dragen. Met de Europese prestaties tegen Olympique Lyon zal het Ajax trainingspak alleen maar in populariteit toenemen. Dolberg speelt zijn wedstrijden vanaf juni 2017 op de nieuwste Adidas voetbalschoenen Nemeziz.

Manchester United trainingspak

Door sommigen de grootste voetbalclub ter wereld genoemd heeft een keurige zesde plek veroverd binnen onze lijst. Misschien niet zo populair als in de rest van de wereld maar het Manchester United trainingspak wordt in Nederland door velen met trots gedragen.

Bayern Munchen trainingspak

Bayern Munchen sluit deze lijst af en is ongekend populair bij de Nederlandse voetbalfans. Arjen Robben zal ongetwijfeld helpen bij de populariteit van het Bayern Munchen trainingspak.

 

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.