UNDER ARMOUR VOETBALSCHOENEN, WAT VOOR JOU?

Under Armour heeft sinds kort het assortiment uitgebreid met twee collecties voetbalschoenen, waarmee ze zich wagen in de voetbalbranche. Een gedurfde zet van ze. Under Armour ten voeten uit. De underdog zijn, in die positie voelen zij zich al jaren thuis. Ze bewijzen zichzelf elk jaar weer door stappen te maken en een groter publiek aan te trekken. Het wordt een steeds grotere bedreiging voor Nike, Adidas en Puma. Oprichter Kevin Plank heeft altijd gezegd pas een nieuwe markt te betreden als ze er echt klaar voor zijn. Dat moment is nu aangebroken. De collecties UA Spotlight en UA Clutchfit zetten de toon voor wat we de komende jaren kunnen verwachten. De focus is helder. Ze hebben begrepen in welke sport ze zich bevinden en hun huiswerk gedaan. Het voetbal wordt namelijk elke dag sneller en het fysieke aspect wordt steeds belangrijker. Hier speelt Under Armour op in. Met Memphis Depay als gezicht voor de UA Spotlight en Granit Xhaka als gezicht voor UA clutchfit geeft Under Armour een goed beeld over de identiteit van de voetbalschoenen. Het is duidelijk voor wie de schoenen geschikt zijn. Explosieve sprints en krachtige controle. Aspecten die centraal staan in het moderne voetbal. Daarbij blijft het design zich telkens ontwikkelen met een functioneel en strak ontwerp. Om deze schoenen te promoten hebben ze de campagne naar buiten gebracht: “It comes from below”. Ofwel, “Het komt van beneden uit”. Waarmee ze doelen dat het allemaal begint bij goed voetenwerk en perfecte schooizool. Een wapen die jouw helpt je grote uitdagingen te verslaan. Met welke voetbalschoenen ga jij dit doen? De UA Clutchfit of de UA Spotlight?

UA CLUTCHFIT, POWER EN CONTROLE

De Clutchfit voetbalschoenen zijn ontworpen voor spelers als Granit Xhaka van Arsenal FC. Een fysiek sterke speler die het spel controleert met zijn kracht en slimme passen. Een speler die opeens iets onverwachts kan doen, bijvoorbeeld uit het niets een afstandsschot vol in de kruising schieten. Onvoorspelbaar. Nooit saai is om naar te kijken. In de Regen, op een ijzig grasveld of in de modder. Door de uitstekende grip heb je met de UA Clutchfit altijd de perfecte balaanname. Het is de ideale voetbalschoen voor de speler die met zijn energie de wedstrijd en het publiek laat opleven.

UA SPOTLIGHT, EXPLOSIVITEIT EN SNELHEID

Ben jij klaar om te schitteren op het veld? De UA Spotlight voetbalschoenen zijn hiervoor gemaakt. Lichte en opvallende schoenen gemaakt voor de snelste spelers met een enorme explosiviteit. Niet voor niets is topatleet Memphis Depay het gezicht van de UA Spotlight.  Door het vederlichte gewicht ben jij in staat jouw snelheid optimaal te benutten.  Mensen voorbij sprinten zonder enige moeite. Behendig tegenstanders alle kanten van het veld laten zien. De perfecte schoen voor de speler die met individuele acties, kracht en snelheid grote wedstrijden beslist.

BEN JIJ AL OM?

Nooit een uitdaging uit de weg gaan maar juist overwinnen. Daarvoor zijn de Under Armour voetbalschoenen op de wereld gebracht. Ben jij zo’n speler? Die niet bang is voor volle stadions, druk van de pers en fans met torenhoge verwachtingen, maar het karakter heeft dat er enkel beter van wordt. Een voetballer die na elke tegenslag weer sterker terugkomt. Dan zijn de Under Armour schoenen om te voetballen geschikt voor jouw. Bekijk de nieuwste Under Armour voetbalschoenen op www.sportshowroom.nl. Een handige website met het grootste online voetbal aanbod van Nederland. Ga jouw volgende grote uitdaging aan en triomfeer met zege na zege, prijs na prijs!

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.