Willem II Cogikamp

Zoals jullie misschien wel weten zijn we met de jeugdopleiding van Willem II een nieuwe weg ingeslagen. Het nieuwe trainen zal vooral gericht zijn op lichaamsbeheersing, balbeheersing, passen/trappen, synchronisatie, ritme, waarnemen en gestructureerde wedstrijd vormen. Dit onder het zogenaamde concept Cogitraining/Senseball.

wiiva-cogi-training-2016Om iedereen bekend te maken met deze nieuwe vorm van training organiseren wij dit voetbalseizoen een vijftal kampen door heel Brabant. Het eerste kamp hebben wij ondertussen achter de rug en was zeer succesvol. Het volgende kamp staat gepland van 24 oktober tot en met 27 oktober in Eindhoven bij RKVV Brabantia. Het kamp staat onder leiding van Michel Bruyninckx en zijn team. Hij is onder andere consulent van AC Milan en de bedenker van deze trainingsmethode.

Ook uw zoon/dochter willen wij in de mogelijkheid stellen om aan dit kamp deel te nemen, indien zij geboren zijn tussen 2002 en 2009. Voor meer informatie en/of inschrijving verwijs ik u naar onze website www.wiiva.nl/cogi-kampen.

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact opnemen met Jeroen Postma via jeroen.postma@willem-ii.nl of 06-53325817.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Postma
Willem II Cogikamp

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.