Bookmaker kiezen: Aan deze 4 zaken moet je denken

De wereld van online gokken bestaat uit ontzettend veel aanbieders. Deze aanbieder worden ook wel bookmakers genoemd. Bookmakers zijn niks anders dan online wedkantoren waar je kan inzetten op je favoriete sport of andere hobby.

Omdat het kiezen van een bookmaker erg lastig kan zijn, hebben wij 4 tips voor je waar je aan moet denken voordat je een bookmaker kiest.

App & website

Ben jij iemand die het leuk vindt om overal en onderweg een gokje te wagen? Of ben je iemand die thuis lekker achter de laptop kruipt om alle bets te volgen? Denk daar goed over na! Niet elke bookmaker heeft namelijk een app (die fijn werkt). Als je dus op zoek bent naar een partij waar je fijn overal kan wedden, kies dan een partij met een app.

Reviews

In de wereld van gokken en voetbalwedden wordt er helaas veel misbruik gemaakt van neppe recensies en reviews. Staar je dus niet altijd blind op een groot aantal positieve reviews. Ons advies is om de reviews even door te lopen en om te kijken of er ook negatieve reviews bijzitten. Bekijk dan ook goed of de bookmaker reageert op deze reviews en wat ze er volgens mee hebben gedaan.

Welkomstbonus

Een welkomstbonus van enkele honderden euro’s klinkt interessant toch? Daar zijn wij het helemaal mee eens. Maar een welkomstbonus alleen moet niet de reden zijn om voor een bookmaker te kiezen. Een bookmaker moet vertrouwd aanvoelen, moet volledig voldoen aan jouw aanbod, en moet makkelijk uitbetalen. Dat zijn zaken waar je naar moet kijken en waar je jouw bookmaker keuze op moet baseren. Het laatste onderdeel waar je naar moet kijken is of de bookmakers ook wedtips aanbieden? Dat is altijd een voordeel!

Lees bij de welkomstbonus ook altijd de kleine lettertjes, daar kunnen ze ook nog wel eens niet eerlijk over zijn!Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.