8 vragen over voetballen op kunstgras

Wie zal een hekel hebben aan het idee van een voetbalveld bedekt met mos? De meerderheid verandert echter van mening met de gedachte hard te werken om het gazon te onderhouden. In de meeste gevallen heeft u professionele assistentie nodig om regelmatig te maaien en de glans van het gras te behouden. Om deze reden is het idee om kunstgras te installeren het handigste alternatief voor de mensen geworden. Ondanks dat ze de voordelen van kunstgras kennen, brengen sommige veelgestelde vragen de massa vaak in de war en beperken ze het nepgras in hun achtertuin.

Controleer de veelgestelde vragen en hun antwoorden voordat u uiteindelijk besluit het kunstgras te installeren.

1. Kan ik het kunstgras op elk oppervlak installeren?

Ja. Of het nu grond of beton is, de achterkant van de grasmat kan probleemloos op elk oppervlak worden geplakt. U kunt het ook installeren op de bestrating, het terras, de balkons en het asfalt. Het beste deel van kunstgras is dat het zich gemakkelijk aanpast aan het oppervlak en zorgt voor een langdurige hechting.

2. Is nepgras veilig voor voetbal?

Voetballen op kunstgras is volledig veilig. Soms komt het echter voor dat men wel een schaafplek kan oplopen bij het uitvoeren van een sliding.

3. Hoe moet ik kunstgras onderhouden?

Niet echt. U kunt permanent afscheid nemen van grasmaaien, omdat u het nepgras op geen enkele manier hoeft te houden. U bent niet verplicht om een ​​slang te gebruiken om de grasmat water te geven. Let echter goed op, zodat hondenpoep of droge bladeren niet in het gras blijven steken. Ook is het verstandig om instrooizand te bestellen bij uw aankoop. Lees hier meer over

4. Gaat kunstgras lang mee?

Het hangt af van de hoeveelheid verkeer in de buurt van uw huis. Ongeacht het feit, heeft het kunstgras de neiging bijna 20 jaar mee te gaan zonder enig onderhoud.

5. Kan ik kunstgras installeren?

Mogelijk vindt u verschillende doe-het-zelf grasinstallatiemethoden op internet. Mogelijk moet u echter enkele van de gereedschappen kopen om het gras zelf te installeren. Volg de professionele richtlijnen nauwkeurig voordat u begint met het installeren van de grasmat.

6. Wat wordt gebruikt om het gras aan het oppervlak te plakken?

Het kunstgras wordt in bepaalde gevallen aan het oppervlak bevestigd met sterke kleefstoffen en met tape. Als u een doe-het-zelfproject start, moet u ervoor zorgen dat de lijm die u van plan bent te gebruiken van een goed merk is.

7. Is nepgras milieuvriendelijk?

Ja. Na al die jaren zijn er geen rapporten over de negatieve impact op het milieu gevonden. U hoeft geen pesticiden of chemicaliën te verspreiden om het gras te laten groeien en dus het milieu op een goede manier te beschermen.

8. Verliest kunstgras zijn kleur?

Er zijn zeldzame gevallen waarin het kunstgras na een periode van twintig jaar zijn kleur begint te verliezen. U kunt ook kiezen uit het UV-beschermde nepgras om ervoor te zorgen dat het gras zijn groen niet verliest als gevolg van blootstelling aan zonlicht.

Wilt u ook kunstgras bestellen? Kijk dan hier: https://www.kunstgras.nl/sport/voetbal/

Reacties zijn gesloten, maar trackbacks en pingbacks zijn open.