anonymous soccer player on field during match

Ajax thuisshirt 2021

Het Ajax Thuisshirt 2020-2021 is vanaf juni te koop in de online webshop

De beste websites om het Ajax thuisshirt 2021 te kopen zijn de volgende:

  • Ajax fanshop (online
  • Voetbalshop
  • Ajax fanshop (Amsterdam Arena)

Dit Ajax thuisshirt heeft een traditionele look en heeft naast de Ziggo bedrukking op de voorkant nog een aantal fraaie details.

Het shirt bestaat uit een hoogwaardige kwaliteit die is gemaakt op inspanning. De stof ademt dus en ook zal het zweetafstotend zijn.

Daarnaast ademt het shirt als het ware met de zogenaamde ‘clima cool’ functionaliteit.

3 sterren voor de ‘onbekroonde kampioen’

Allereerst heeft Ajax thuisshirt voor het seizoen 2021 de bekende 3 sterren op de borst welke het aantal kampioenschappen van Ajax symboliseert. Iedere ster staat voor 10 behaalde landskampioenschappen. Met als hoogtepunt de 30e landstitel in 2010 en de de 34e landstitel die is opgedragen aan Nouri in 2019.

Dit jaar is Ajax uitgeroepen tot nummer 1 in de Eredivisie zonder dat het daarvoor de schaal krijt dit jaar.

Lees hier meer daarover.

Kruizen in de nek van het Ajax shirt

In de binnenkant van het 2021 Ajax shirt is een fraai Amsterdams detail verwerkt. De 3 Amsterdamsche Andreas kruizen zijn in de nek geborduurd en staan symbool voor de stad Amsterdam. Ajax is barmhartig, vastberaden en heldhaftig. Dit duit op de Grieke god ‘Ajax’, waar de Amsterdamse club naar is vernoemd.

Adidas ook dit jaar het merk

Ook tijdens het seizoen 2020-2021 zal adidas de shirtsponsor zijn naast het eerder genoemde Ziggo. Het adidas logo zal net als altijd op de rechterkant van het shirt staan op gelijke hoogte met het logo van de Amsterdammers.

Daarnaast heeft adidas dit jaar een extra prominente plek weten te bemachtigen op de zijkant van het shirt. De bekende 3 strepen van het Duitse merk prijken over de maagdelijk witte banen van het 2020-2021 shirt.

De mouwen van het shirt bevatten ook nog een finale touch. De mouw bestaat uit een korte wit-rood-witte band en refereert ook weer naar de thuiskleuren van de Amsterdammers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *