Personal Trainer

BODY BASED, jouw Personal Trainer in Rotterdam

De beste versie van jezelf? De snelste en ook nog eens de sterkste versie? Dit is allemaal mogelijk, maar dan moet je wel weten hoe. Wij van Body Based helpen jou de beste versie van jezelf naar boven te halen.

Small Group Training Rotterdam

Dit is ook persoonlijke training alleen dan van een kleine groep, een groep tot maximaal 8 personen. Het fijne aan een groep is, dat je samen kunt genieten van een persoonlijke begeleider, maar je verdeelt de kosten. Superhandig dus! Deel de kosten en de small group training met vrienden, collega’s of familie. Ben je nu benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Probeer een gratis small group training, 9 van de 10 mensen die dit hebben gedaan komen bij ons terug!

Personal trainer

Iedereen is anders en iedereen is uniek. Daarom zijn ieder zijn doelen ook anders. Je kunt verschillende aanpakken nodig hebben om te komen waar je wilt komen. Met een capabele personal trainer weet je zeker dat de juiste manier voor jou wordt gezocht., De personal trainers van Body Based hebben allemaal de wetenschappelijke kennis en daarnaast de vaardigheden om jou in topvorm te krijgen. Doordat de personal trainers kijken naar wat jij nodig hebt en wat bij jou past, behaal jij optimaal resultaat.

Body Based Personal Training

Wanneer ze bij bodybased.nl spreken over personal training, dan praten ze ook echt over personal training. Het gaat er namelijk echt om, wat hetgeen is dat jij wilt bereiken. Je krijgt dan ook eerst een intakegesprek, deze is trouwens gratis en geheel vrijblijvend. Je ontmoet in dit gesprek al wel je personal trainer en breng je jouw beginsituatie in beeld. Denk hierbij aan je eetgewoonten je sportverleden maar ook de doelen die je wilt gaan bereiken. Dit is trouwens niet alleen erg belangrijk voor jou maar ook voor de personal trainer, zo kan hij of zij namelijk een specifiek maar ook effectief programma opstellen, die voor jou special gemaakt is. Zo kun je er van uit gaan dat je zeker resultaat gaat bemerken.

De intake

Wanneer je jouw intakegesprek gehad hebt, duik je nog even samen de gym in. Dit is verstandig zodat jouw personal Trainer kan zien wat je fitheid is en je vaardigheden maar ook is dit fijn om te kijken of jullie samen een klik hebben. Van uit hier kan jouw personal trainer aan de slag gaan voor ene persoonlijk voeding en trainingsschema. Dit wordt natuurlijk ook achteraf besproken met jou en zo weet je precies wat er van jou te verwachten staat. Hierna kun je dus snel aan de slag. Twijfel je nog of ben je juist nieuwsgierig geworden, je kan altijd eens gaan kijken om kennis te maken of een gratis intake inplannen en nog maal, je bent welkom maar zit nergens aan vast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *