Welke oordopjes mee op vakantie?

Ga je binnenkort lekker op vakantie en wil je voor je reis nieuwe oordopjes kopen? Lees dan dit artikel en lees alles over de beste oortjes voor op vakantie. Want juist op vakantie wil je lekker ontspannen en lekker genieten. En dan wil je ook op de meest optimale manier genieten van muziek of een filmpje op je telefoon of tablet. Op vakantie zijn je leefomstandigheden net even anders dan thuis en daar passen ook andere oortjes bij. Waar je op moet letten voor modellen waar je ook tijdens je vakantie blij van wordt? Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten.

Kies voor oordopjes van goede kwaliteit

Oordopjes die je mee op vakantie neemt moeten tegen een stootje kunnen. Stel dat je op strandvakantie gaat en lekker met je oortjes op het zand wil liggen, zorg dan dat je modellen hebt die daar tegen kunnen. Door bijvoorbeeld exemplaren te kiezen die goed diep in je oor zitten waardoor zand geen kans krijgt. En voor draadloze modellen waardoor je snoer niet in het zand blijft hangen als je beweegt. Kijk ook naar de geluidskwaliteit van de oortjes. Gun jezelf topkwaliteit. Daar heb je na je vakantie nog jaren plezier van.

Geniet van active noise cancelling

Wil je ongestoord kunnen afschakelen tijdens je vakantie en even helemaal wegdromen in je eigen wereld, kijk dan voor oordopjes met active noise cancelling. Dat houdt in dat je alleen de geluiden uit je tablet of smartphone hoort en dat de geluiden van buitenaf weg gefilterd worden. Heerlijk als je aan een druk zwembad ligt of in een volle bus of vliegtuig zit. Met active noise cancelling kun je loskomen van je omgeving en je batterij weer opladen. Zodat je fris, fruitig en volledig uitgerust terugkomt van vakantie.

Ambient mode als je in een groep reist

Als je in een groep reist kan het juist handig zijn dat je wel de geluiden in je omgeving hoort zodat je onderdeel van de groep blijft. Met oordopjes die ambient mode hebben hoor je zowel de geluiden uit je oortjes en hoor je ook de geluiden om je heen nog. Hier heb je later ook plezier van als je bijvoorbeeld met collega’s moet overleggen en tegelijkertijd je eigen muziek wilt luisteren.

Zorg dat voor dopjes die je niet kwijt raakt

Als je geïnvesteerd hebt in nieuwe oordopjes wil je ze natuurlijk niet kwijtraken. Niet terwijl je ze gebruikt en niet als ze in je tas of zak zitten. Met oortjes met een snoer raak je de oordopjes niet makkelijk kwijt omdat ze met een kabel vastzitten aan je telefoon. In een tas kunnen de oortjes met snoer weer wat makkelijker verloren raken, zeker bij dames met grote handtassen gevuld met veel spullen. Draadloze oortjes die goed passen kun je met een gerust hart dragen. Als de pasvorm niet helemaal klopt, loop je de kans ze te verliezen. Omdat deze dopjes in een doosje zitten, kun je ze makkelijk terugvinden in een tas en raak je ze ook niet zo snel kwijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *